donderdag 29 maart 2018

Bezoek aan het MUDEL

Vandaag was het eindelijk zo ver: onze langverwachte trip naar het museum. 

Alle kinderen kwamen heel enthousiast toe in het station. Daarna namen we de trein die de kinderen samen met hun juf hadden gereserveerd. 

Na een korte wandeling door Deinze kwamen we aan in het Mudel (Museum Deinze en de Leiestreek. De gids gaf ons meer uitleg over de werken die we in dat museum konden vinden. Onze gids stond versteld van alles wat wij over kunst(stromingen) afwisten. DIKKE DUIM VOOR DE KIDS !

Daarna konden we even kijken naar de opslagplaats voor de vele schilderijen die het museum heeft.Tenslotte keerden we even terug in de tijd. Daar konden we plaatsnemen aan oude lessenaars en tekenden we onze ervaringen van het museum bezoek.Op onze terug weg richting station, moesten we even halt houden voor een boot die onder de geopende brug wilde varen (dat ging niet zo vlot).

Onze lunch hebben we genuttigd in Kids&Play. Waarna de kinderen enkele uren alle stoom konden aflaten. Ik denk dat de kids na deze drukke dag goed zullen slapen, want ook de begeleiders zijn wat doorgedraaid na deze drukke dag. Bedankt Saskia (mama van Dean) om met ons mee te gaan op avontuur.